Bäst att hålla sig inne

22 februari 2010 15:45 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

När det är 24 minusgrader och tågkaos är det lika bra att stanna hemma och jobba. Jag gick till Konsum och bunkrade mat igår när det bara var 15 minusgrader så idag sticker jag inte ut näsan utanför dörren i onödan. Har bara pilat ut snabbast möjligt och hämtat en ny säck ved så jag kan elda i öppna spisen. Jag oroar mig för all den här snön. Det kommer ju att ta sjukt lång tid för den att smälta när det blir vår. Satan i gatan säger jag.

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Ojoj, minus 24 grader! Jag förstår att du håller dig inne, så skönt att ha ett jobb där man faktiskt kan jobba hemma och slippa ta sig till kontoret när det är sådana där kaosartade dagar.
    Vi diskuterade just det, hur kommer det att bli när all den snön ska smälta… Det blir en VÅT VÅR!

    Comment by Petra H — 2010-02-22 16:35 #

  2. Ja, så länge jag inte har möten på jobbet kan jag ju stanna hemma och jobba när det är svårt att ta sig till Stockholm.

    Comment by Kerstin — 2010-02-22 16:48 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^