Dagens tips! Femtiotalsjaktens textilquiz

14 februari 2010 10:58 | Allmänt, Formgivning och arkitektur | Inga kommentarer

Varje dag levererar Libby så genomarbetade, roliga och intressanta inlägg på sin blogg om femtiotal. Någon gång ibland gör hon dessutom quiz på olika teman om formgivning. Man kan väl säga att mina resultat av av de här quizen får mig att inse hur länge jag har hållit på med det här intresset. Den här gången också. I dagens textilquiz hade jag 40 rätt av 41 och fick resultatet ”Du håller på att starta upp 2000-talets NK:s textilkammare”! Jag kunde det mesta och gissade på ett par frågor. Det jag gick bet på var den där brittiska utställningen. Gå nu genast till Femtiotalsjakten och gör dagens textilquiz!

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^