Bjudmat från 1959

6 februari 2010 11:18 | Allmänt, Ätbart, Bilder, Formgivning och arkitektur, Läser | 1 kommentar

Det är alltid lika roligt att hitta gamla kokböcker från 50- och 60-talet, kanske främst för bilderna på dukningar. Vad underbart med alla arrangemang med vårblommor, och vad snyggt det är med ljusblå tallrikarna till Spisa ribb! Den här kokboken är utgiven av Rabén & Sjögren och det är Ann-Britt Agnsäter som har skrivit.

1 kommentar

  1. Håller med om att bilderna är det bästa, en del maträtter är mycket märkliga kan man konstatera :-) Vi har nog hunnit få lite andra matvanor i dagens samhälle, ”konditorivarorna” är dock på revival, småkakor och annat.

    Comment by Benny — 2010-02-06 15:19 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^