Nu ska vi gräva ner oss i detaljer

24 januari 2010 12:13 | Allmänt, Formgivning och arkitektur, Huset | Kommentering avstängd

Hej där. Jag har varit sjuk i veckan och inte orkat blogga, men i alla fall orkat bläddra mig igenom några årgångar av Allt i hemmet från sent 50-tal och tidigt 60-tal som jag hittade på Sirius loppmarknad för många år sedan. De är verkligen en guldgruva till kunskap. Så igår fotograferade jag av en del ur dem som jag ska visa här. Jag orkar inte scanna allt det; det tar för lång tid, så ni får stå ut med bildkvaliteten. Så nu kommer några inlägg om badrum och kök!

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^