Furuvikskålen ger vårkänsla

16 januari 2010 21:15 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 2 kommentarer

Trots loppisrunda blev det inga fynd idag, men jag gläder mig åt Furuvikskålen i gult som jag fick hem i torsdags. Traderafynd istället. Tänk vad fint det blir att duka påskbordet med den! Ja, för nu när julpyntet är bortplockat tänker jag på att jag får plocka fram fåglarna som satt i toppen på granen snart igen till påskriset.

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Javisst är det ett fint mönster. Jag köpte 3-4 sådana tekoppar för många år sedan på något loppis på Hisingen och nu kan jag inte hitta kopparna (faten står där de alltid har stått).Det är så förargligt. Å jag vet inte var jag ska leta….

    Comment by kristina — 2010-01-21 13:24 #

  2. Åh, hoppas du hittar kopparna! De är svåra att få tag i.

    Comment by Kerstin — 2010-01-24 9:39 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^