Franska nya vågen på svenska

9 januari 2010 17:05 | Allmänt, Bilder, Tittar på | Kommentering avstängd

Först trodde jag att det var något fel på dvd:n när jag här om natten såg Louis Malles film Tag mitt liv från 1963. Plötsligt hördes nämligen en konversation på svenska i bakgrunden. Ett långt parti där man hör en ung tjej snacka svenska. Det var dock i en scen som utspelade sig ute på krogen om jag minns rätt, och i slutet fick man se henne stå och prata i telefon. Ganska lustigt att ha med det i filmen och att man hör konversationen så tydligt. Inte alls i bakgrunden. Och filmen är naturligtvis värd att se inte bara för den lustiga episoden. Det är för övrigt inte alls någon lustig historia, utan mycket allvarlig. Otroligt bra personporträtt. Fantastiskt fint foto också.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^