Gamla lägenheten till salu

9 januari 2010 15:35 | Allmänt | 5 kommentarer

Faktum är att gamla lägenheten på Tiundagatan 57 är till salu precis nu. Det var Maria som tipsade eftersom hennes brorsa är kompis med dem som köpte den av oss, och nu ska de flytta. Ni kan kolla på den här. De har byggt om matsalen till två rum. Litet synd tycker jag. Det var en väldigt fin lägenhet med underbara detaljer. Fina 50-talsköket, fina öppna spisen. Fantastiska utsikten in mot stan och ut mot åkrarna.

5 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Precis det där badrumsskåpet i björk sitter även i vårt badrum här, där allt annat är original. Vad är det med detta fula badrumsskåp som gör att folk sätter upp det fast de så uppenbart skär sig så mot all den övriga inredningen?
  (Hoppas nu att det inte var ni som satte upp det :-)

  Härligt fin Reda-hylla! Klistret sitter kvar under våra skåp, men någon har ryckt ner den.

  Fin lägenhet! Verkligen fin öppen spis.

  Comment by Susanna — 2010-01-09 17:27 #

 2. Men hallå! Rätt ska vara rätt: det var ju jag som tipsade om den! Du och lektor Läppe låg och surfade på skivspelare på sängen och jag studsade in och tipsade – så vare sörrö! :)

  Comment by Paula — 2010-01-09 18:53 #

 3. Susanna: Det var nog vi som satte upp det om jag kommer ihåg rätt, men 1999 när vi flyttade in, och stamrenoveringen var 2001. Innan satt det inget originalsskåp där, utan nåt äckligt från 70-talet. Björkskåpet var nog i brist på annat.

  Paula: Så var det nog! Jag minns mest att jag pratade med Maria och Magnus om det, för de hade koll på det genom Johan.

  Comment by Kerstin — 2010-01-10 10:56 #

 4. Jag tror att jag flyttar dit!
  Kram
  Malin

  Comment by Malin — 2010-01-14 14:08 #

 5. Ja, Malin! Kom tillbaka till stan! Då kan vi gå på sena bion vet du! I Stabby finns dessutom massor av promenadmöjligheter och fina lilla Stabbyskogen.

  Comment by Kerstin — 2010-01-14 14:18 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^