Kringlan

8 januari 2010 18:02 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 5 kommentarer

Titta vilken fin tvåvåningsburk jag har köpt på tradera! Den här tänkte jag faktiskt inte ha kakor i, utan knäckebröd. Den heter Kringlan och kommer från Nilsjohan, och färgen är helt rätt!

5 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Jättefin! Jag har en liknande från Nils-Johan men den är mellanblå och har ett vitt handtag på locket – från början av 60-talet. Kan man hitta vad den kallades någonstans?

  Comment by Kristina Strömberg — 2010-01-08 18:31 #

 2. Den kikade jag också på. Verkligen jättefin!
  Härlig blå färg :-)

  Comment by Susanna — 2010-01-08 20:21 #

 3. Jag har litet ångest ibland att jag ska råka bjuda på samma pryl på tradera som nån annan samlare som man lärt känna litet grand via bloggarna… Det känns som man inte vill bjuda då så att man trissar upp priset. Det har till exempel hänt att jag sett något porslin som Benny bjudit på, för jag känner igen hans traderaalias, och då har jag låtit bli.

  Comment by Kerstin — 2010-01-08 20:37 #

 4. Jag brukar också tänka så. Inte för att jag känner igen några alias direkt, utan mer att jag tänker att ”hoppas nu inte att den eller den bjuder på detta”, för man har ju lärt sig lite via bloggarna vilken stil folk har och vad de brukar köpa.

  Du och jag har ju tex bjudit på samma koppar en gång :-)

  Comment by Susanna — 2010-01-08 23:09 #

 5. Exakt! Man vet att någon annan bloggare samlar på ett visst porslin!

  Comment by Kerstin — 2010-01-09 11:12 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^