Bara vi i salongen

4 januari 2010 11:57 | Allmänt, Bilder, Tittar på | Inga kommentarer

Tydligen var det inga fler än vi som ville se Arthur och Maltazard igår på Filmstaden. Knäppisar. Jättebra film av Luc Besson ju. Jag har verkligen inget emot amerikansk film, men roligt med en fransk barnfilm! Coolare. Förvisso amerikanska skådespelare, men inspelad i Frankrike. Kristian Luuk gör pappans svenska röst och Petter Max röst. Synd bara att man missar Lou Reed som Maltazard i den svenskdubbade versionen. Får höra honom när filmen släpps på DVD. Den första filmen, Arthur och minimojerna, har vi så klart och har sett hur många gånger som helst.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^