Fasligt krångligt Fantomenspel

28 december 2009 21:19 | Allmänt, Bilder, Spel och pussel | 4 kommentarer

I eftermiddags testade Viggo och jag Fantomenspelet som jag hade hittat på Tradera och gav honom i julklapp. Mycket snyggt och coolt, men också mycket krångliga regler. Det tog en faslig tid att läsa på och jag var rädd att Viggo skulle tröttna innan vi hade hunnit börja spela ens, men han tyckte att det var kul och spännande, så vi tog oss igenom en omgång som han vann. Jag tror att han särskilt fastnade för att spelplanen är en så detaljrik karta.

4 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Åh, ja. Jag hade det där spelet som liten. Minns det som oerhört komplicerat men också väldigt roligt. Kul att Viggo härdade ut!

  Comment by Hull — 2009-12-29 1:18 #

 2. Själv fick jag Fantomens
  julnummer i många år.
  Något spel minns jag inte,
  men mister Walker mins jag.
  Han var till och med i
  New York. Devil var med,
  men inte Hero.

  Nu är det Rambo, Rocky och
  Gunvald. Vad händer med oss?
  Minns Guran och grottan han
  vaktade.

  Comment by Gösta — 2009-12-30 0:57 #

 3. Jag hade den där kartan som affisch på väggen i pojkrummet. Undrar om den kan finnas kvar i någon kartong i källaren? Spelet hade jag ingen koll på.

  Comment by Martin — 2009-12-30 14:20 #

 4. Jag hade stora svårigheter att hitta Jadehuset, där den röda fantomenpjäsen ska starta, men till slut upptäckte jag att det gömde sig i fördjupningen där spelplanen viks. Spelet är tydligen från 1984 fick jag fram när jag googlade. Alltså lagom i tid för Anton att ha spelat som liten, men för mig och Martin var det kanske fel i tid, för vi gick ju på högstadiet då. http://www.bossescomics.com/Fantomen/F11reklam.htm

  Comment by Kerstin — 2010-01-02 12:32 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^