Kollat på film har vi gjort också så klart

26 december 2009 23:04 | Allmänt, Bilder, Tittar på | 1 kommentar

Huset Silfvercronas gåta bland annat. Åh, det är som i Narnia att tiden har stått still när de kommer tillbaka, sa Viggo. Det är så härligt att höra Håkan Serners berättarröst.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Precis Huset Silfvercronas gåta tittade vi här (min fru och jag) på idag (och igår). Vi lär oss själv svenska på ”titta på filmer” och lyssna på audio, började sista jul (so some sorry for my mistakes).
    Jag tror att filmen av Gunilly Ambjörnsson är så underbart…för barn, men också för vuxna. Där finns ingen film alls som ”Huset” i Tyskland. Ja, Håkan Serners röst är så beundransvärt! (Liksom Helge Skoogs – som faktiskt spelar i ”Huset” också. Vi har ”Pettson och Findus” här, Skoog läser^^).
    För mig är det också en film om orättvisa. Och att alla ska ha det bra. Många vet inte att fattigdom blir mer och mer i Europa – även i ”rich” Tyskland. Så jag ska titta på den här filmen igen och igen, tror jag.

    Många hälsningar till vackert Sverige från Hamburg! Jag försökte köpa boken (det är svårt i Tyskland) och jag har kommit hit istället…

    Comment by Georg — 2013-01-10 23:48 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^