Julkalas på Idrottsgatan

25 december 2009 23:53 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

Hemma hos mamma och pappa, syskonen också där, mammas kakor – Viggo älskar finska pinnar – lyssnat på Aretha Franklin med lillebror, all maten, pappas estniska sylta förstås, mandelmusslor, pratat om jular som varit hemma och i New York, kungens jultal och julkort från kungafamiljen, gefletekoppar och en del annat, sovit middag en stund mitt i, liksom även storasyster, min pappa och Karin gjorde, barnen som mest var uppslukade av sina nya nintendo ds, och så finaste pyntet som vanligt i granen. Det var det.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^