Jullov

23 december 2009 11:34 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

På väg hem från skolan i måndags tog jag den här bilden just när vi svängde in på Kadettgatan. Igår var det avslutning i missionskyrkan inne i stan, och sen blev det jullov på riktigt. Viggo är så glad över det. Jag hade huvudvärk igår och sov ett par timmar på eftermiddagen, och idag är jag snorig. Hoppas det bara är vanlig förkylning. Har stökat på och ska strax ta ett bad så jag känner mig piggare och åka ner på stan och köpa sista julklapparna och fika med Elisabeth.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^