Bra grejer idag

18 december 2009 0:15 | Allmänt, Bilder, Lyssnar på | Inga kommentarer

Att jag lyckades ta mig fram genom vidrig snö och kyla jag vet inte hur många gånger idag.

Att jag lyckades snacka in mig på de rödgrönas presskonferens om sin motion med anledning av regeringens proposition ”En politik för det civila samhället” på Riksdagens presscenter, trots att jag saknar pressleg och ackreditering. Jag viftade litet med ett utskrivet mejl med en inbjudan ställd till Hanna på Överenskommelsekansliet, vidarebefordrat till min chef Göran som vidarebefordrat till mig och lät allmänt sansad och vederhäftig när jag snackade in mig hos vakten.

Att nyhetsbrevet är en så bra dörröppnare när jag presenterar mig för folk som jobbar med sektorns frågor på olika sätt, för folk känner till det och är prenumeranter. Folk inom sektorn, politiker, tjänstemän och journalister.

Att jag trots snöoväder och tidspress tog mig tid att luncha med Lydia. Att ses två gånger samma vecka är inte fy skam, och snart kommer vi att hinna luncha ofta när hon börjar jobba inne i stan.

Att mitt tåg gick som det skulle när jag skulle hämta barnen.

Att jag orkade släpa en massa grejer och snowracer med två barn hem i mörkret.

Att min mamma skyndade hit och räddade mig och framför allt barnen med att steka pannkakor och plättar när jag måste få klart pressmeddelande och rapport från presskonferensen.

Att jag precis hann skicka ut pressmeddelandet och publicera på webben innan jag måste springa till bussen.

Att jag sprang och hann med bussen så jag hann till Musikens hus i tid.

Att Dante hade fixat bästa platserna till konserten med Taken by trees, i mitten på första raden.

DSC08664

Att konserten var sagolikt bra.

DSC08665

Att Victoria Bergsman gick förbi oss när vi skulle gå ut ur konsertlokalen och Dante berömde henne för konserten och hon svarade och såg glad ut.

Att jag kunde komplettera min sena och oerhört nyttiga middag bestående av falu rågrut med prästost med mandelmusslor, grädde och hjortronsylt. Hann inte äta före konserten.

Att jag trots att jag har massor kvar att göra imorgon innan det blir jullov i tre veckor ändå känner lugnet infinna sig, för i morgon är ju jobba hemma-dag.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^