Alla dessa broar

14 december 2009 23:12 | Allmänt, Formgivning och arkitektur | 1 kommentar

Med intresse har jag följt serien om broarna över Fyrisånscribo.se. Jag älskar sådana här ambitiösa och genomarbetade projekt. Nu har turen kommit till bron närmast oss, som ligger nära Klaras dagis. I övrigt på bloggen finns det massor om Uppsalas arkitektur och annat.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Kul att du gillar mitt lilla projekt. Det kommer att forsätta men tyvärr har jag lite brist på bilder för tillfället. Jag hoppas att julledigheten bjuder på några vackra vinterdagar så jag kommer vidare.

    Comment by Scribo — 2009-12-15 15:28 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^