Och så jag också

31 juli 2005 18:54 | Allmänt | Inga kommentarer

Inte för att blogg är något nytt, men detta är verkligen sommaren då alla skaffar blogg. Och nu gör jag det också. Tänkte att i min stressade tillvaro med en snarttreåring och en fyramånadersbaby, när jag inte hinner föra långa engagerade samtal med andra vuxna kunde bloggandet passa mig. Vänner och andra som vill veta vad som händer i mitt liv, hur det går med nya huset, mina reflektioner över vad jag hör i P1 när jag är föräldraledig, anekdoter från lekparken och annat, de får göra det genom min blogg.

Just nu läser Bo godnattsaga för Viggo. Klara sover.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^