Finaste pepparkaksflickan

13 december 2009 23:14 | Allmänt, Bilder, Videoblogg | Kommentering avstängd

Klara har gått på dans den här terminen; en barndansgrupp för 3-4-åringar på Uppsala danscenter som har lokaler nära oss. Idag var det föreställning med en massa grupper från danscenter i stora salen på Musikens hus. Klaras grupp dansade till Tre gubbar. Det var hjärtknipande vill jag lova, och jag grinade litet. Det är taskig bildkvalitet när man tar bilder och filmar med mobilen i en sån lokal, men ni får se ändå. Och så en suddig bild med mycket kärlek på Klara och Viggo som kramas efter föreställningen.

DSC08591

DSC08595

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^