En liten Rädda Barnen-lykta får lysa upp på jobbet

1 december 2009 23:28 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 3 kommentarer

Under lördagens loppisrunda hittade jag den här fina ljuslyktan från Reijmyre. Jag har faktiskt två likadana som jag köpte på loppis för några år sedan, men den här var speciell, för den hade en gravyr med ett barnansikte och Rädda Barnen. Det passar ju ypperligt att ha den i fönstret på jobbet då, eftersom Rädda Barnen är en av Forums medlemsorganisationer.

DSC08294

DSC08299

3 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Jag hade två sådana ljuslyktor, som jag skänkte till vår loppis förra året. Jag tycker de är fina med det röda glaset och gravyren. Har ingen aning om varifrån de kommer, men gissar att min mamma haft dem tidigare.

    Comment by Kristina Strömberg — 2009-12-02 14:38 #

  2. Monika bratt rejmyre 1950 talet.

    Comment by Bo sturesson — 2014-01-27 19:41 #

  3. Tack för info!

    Comment by Kerstin — 2014-02-09 9:59 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^