Det mesta var sig likt på mitt gamla lekis

30 november 2009 0:15 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 1 kommentar

Varje dag cyklar vi förbi mitt gamla lekis på väg mellan Klaras dagis och Viggos skola. Jag har pekat många gånger och berättat att jag gick på lekis där. Men idag var jag inne i lokalerna för första gången sedan jag var sex år. Det var 1976. Viggo var nämligen på kalas där. Det mesta var sig likt. Rumsindelningen, hyllorna och krokarna i kapprummet, ribbstolen och köksinredningen med extra låga bänken för barnen! Titta vad fint!

DSC08242

DSC08243

DSC08245

1 kommentar

  1. Men hjälp, vilken dröm att få komma in, att få resa tillbaka i tiden! Mitt gamla lekis finns fortfarande kvar också, och man KAN kika in genom fönstrena men gå in, det tror jag inte man kan (?).

    Comment by essko — 2009-12-02 17:11 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^