Den här helgen

29 november 2009 23:17 | Allmänt | Kommentering avstängd

Den här helgen har jag
– tittat på Harry Potter och halvblodsprinsen några gånger med barnen. Äntligen släpptes den på dvd!
– kört några maskiner tvätt, men det gör jag ju jämt. Jag älskar min tvättstuga!
– badat i mitt trevliga badkar ett par gånger.
– jobbat en del.
– gått en mycket lyckosam loppisrunda! Det kommer många blogginlägg med bilder så småningom!
– köpt de sista grejerna till barnens paketkalendrar.
– köpt massor av omslagspapper och snöre.
– köpt vita strumpbyxor åt Klara till lucia och gått igenom så allt övrigt finns och funkar. Nytt lucialinne köpte jag på tradera för nån vecka sedan.
– köpt kalaspresenter som Viggo skulle ha med sig.
– lämnat och hämtat Viggo på kalaset – som var i mitt gamla lekis som jag inte varit inne i sen jag var sex år!
– tvättat alla fönster på insidan och gjort adventsfint. Utsidan hann jag inte innan det blev becksvart ute. Får ta det nästa helg.
– satt upp ljusslingan på altanen. Den gör mörkret uthärdligare.
– bakat lussekatter med Klara.
– planterat om flera krukväxter när jag ändå pysslade om dem och duschade dem när jag tvättade fönstren. Nu har nästan alla blommor gamla fina krukor från Uppsala-Ekeby och liknade tillverkare. Det är bara några riktigt stora krukväxter och i barnens rum som inte har det.

Den här helgen har jag inte
– vaccinerat mig mot svininfluensan, men resten av familjen gjorde det igår efter att UNT tipsat på twitter att folk inte kom till nyöppnade ställena som bara skulle vaccinera skolbarn, så de öppnade för alla. Själv var jag ute på loppisrunda då, men bra att de andra lyckades i alla fall. Jag får se till att jag också få det gjort nu.

Nu ska jag fixa med bilder och blogga mera om en del av ovanstående!

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^