Blåbärsbruden

16 november 2009 22:27 | Allmänt, Ätbart, Bilder | Kommentering avstängd

Blåbärsmuffins ville Klara baka igår. Okej, det gör vi, sa jag. Och under tiden vi bakade åt Klara litet blåbär och blev så här snygg om läpparna. Sen när de var klara sa hon att hon ville ha chokladsås på. Jag ville inte vara nån tråkmamma som säger nej, så jag sa att jag inte trodde att det var så gott ihop, men att hon kunde få ha det på sina. Bara sina egna, inte alla, sa jag tydligt flera gånger. Sen gick jag iväg och pratade i telefon med min mamma en stund. När jag kom tillbaka hade hon haft chokladsås på alla. Mamma, jag glömde, sa hon till sitt försvar.

DSC08181

DSC08183

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^