Potträningsbelöningssystem

6 augusti 2005 8:13 | Allmänt | Inga kommentarer

Viggo fyller snart tre år, men det går inte så bra med potträningen. Han har inget emot att sitta på pottan, men det går inte så bra att varken kissa eller bajsa i den. Några gånger har han lyckats, och när han var magsjuk gick det förstås bra. I våras införde vi ett uppmuntringssystem. För varje gång han kissar eller bajsar på pottan får han en stjärna, och efter fem stjärnor får han en leksak. Det är bilder på leksakerna på lappen som sitter uppe i badrummet. Idag kissade han och fick femte stjärnan den här omgången, och han fick en stor spade. Han är jätteglad.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^