Farmors och farfars tallrikar

29 oktober 2009 14:28 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 2 kommentarer

De här Rörstrandstallrikarna hade farmor och farfar i Juniskär. Såg dem på Myrorna i Örebro och var tvungen att ta ett kort, mest för familjens skull. Inte min stil, men jag tycker om dem för att de är min barndom. Jag minns exakt var de stod i köksskåpet med skjutluckorna. För övrigt var de sålda när jag kom tillbaka igår innan jag skulle ta tåget hem, så någon gillade dem.

DSC08021

2 kommentarer

  1. Ibland kan man hitta fina saker hos Myrorna i Örebro. Jag har köpt en del Coq där.

    Comment by Svenskt Retro — 2009-10-29 17:47 #

  2. Jo, det fanns en del där. Min kompis köpte några Koka Blå-fat.

    Comment by Kerstin — 2009-10-30 11:34 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^