Roligare än sushi-framför-datorn

15 oktober 2009 22:56 | Allmänt, Ätbart, Bilder | Kommentering avstängd

Sushi framför datorn var en typisk sån där grej jag tog till när jag jobbade ute på Essingen och hade mycket att göra, inget roligt lunchsällskap eller kände mig asocial. Litet sorgset och trist. Betydligt roligare var det när de här galna sushi-skeppen kom in på Ayakos sushi på Geijersgatan igår när jag åt middag med min gamla korridorskompis Erik. I december är det 20 år sedan vi lärde känna varann, för det var i december 1989 som jag flyttade in i korridoren på Arken. 20 år. Det ni. Halva mitt liv faktiskt.

DSC07854

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^