Långkok är höstmat

10 oktober 2009 10:44 | Allmänt, Ätbart, Bilder, Formgivning och arkitektur | Kommentering avstängd

Så härligt med pepparrotskött! Typisk mat som man lagade på 50-talet också. Passar finfint att servera i underbara Picknickkarotten av Marianne Westman. Det är gul lök på karotten och den är ur Picknick II-serien som har litet spetsigare former och med bara en sorts grönsak på varje del. Picknick I-skålen med pressad potatis i har många olika grönsaker på dekoren. Såsen serverade jag vid sidan om i förhoppning om att barnen skulle äta köttet då. De smakade men gillade inte, så de fick uppvärmda plättar från i torsdags istället. Alla blev nöjda.

DSC07842

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^