Blöjan i toastolen

8 augusti 2005 7:14 | Allmänt | Inga kommentarer

Inte igen! Medan jag ammade Klara passade Viggo på att ta av sig sin bajsiga blöja och lägga i toaletten. Det är tredje gången han lägger blöjan i toan. Jag fattar inte varför han har börjat med det. Han är inte en unge som har brukat lägga en massa grejer i toan. Det har hänt en gång i vintras. Då lade han briojärnvägsräls och det nya batteridrivna loket i toan, och efter att vi hade pratat om det hände det aldrig mer. Den här gången hade han i alla fall inte spolat. Nu ska jag passa på att duscha medan Klara sover.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^