Den här pelargonen är ju inte alls blå

29 september 2009 23:18 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

Hela sommaren har den här pelargonen som jag fick av min syster stått på altanen utan att blomma, och hela sommaren har jag levt i tron att den skulle få blå blommor, för det sa min syster och det stod på krukan. Visserligen hade jag aldrig hört talas om blå pelargoner, men jag är inte så inne på pelargoner faktiskt, och jag trodde ju på min syrra. Men kolla här. Inte det minsta blå faktiskt. Vad har du att säga, Anna?

DSC07727

DSC07728

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Ja att få rosa när man väntar sig blått är inte alls kul…Jag köpte perenner till en rabatt och ville ha olika blå nyanser. En riddarsporre som skulle vara mörkblå visade sig vara ljusblå, så det var väl ok, men en annan visade sig efter flera månader när den blommade vara rosa. Borde ha gått till plantskolan och bett att få byta, men kom aldrig iväg, och nu irriterar jag mig var sensommar när den blommar.

    Comment by Elisabeth — 2009-09-30 13:02 #

  2. http://upprop.nu/OKUY

    Comment by Maino — 2009-09-30 22:44 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^