Kissolycka

8 augusti 2005 8:57 | Allmänt | Inga kommentarer

Jag blir så trött på det här. Viggo fick springa utan blöja, för hur ska han annars lära sig. jag påminde massor av gånger om pottan, och så plötsligt sa han

- Jag har redan kissat. Där, på stolen.

Han hade stått på en av mina fina 50-talsstolar och kissat på den stoppade sitsen och en stor pöl på golvet. Det är samma stol som ni kan se nedan på kortet där Klara får sin första smakportion. Nu står stolen på balkongen. Jag får nog ta bort tyg och stoppning, och sedan måste jag klä om alla fem stolarna.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^