Hängde på Arkens veranda igår

29 september 2009 22:59 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Trots tröttheten av att ha vaknat halvjävlafem igår, en timme innan väckarklockan skulle ringa, och inte kunna somna om, var jag förvånansvärt pigg igår kväll. Blev väl uppmuntrad av att ha sällskap med Mikkis på tåget till Uppsala och till Arken och att vi smidde planer och spekulerade hejvilt under tiden. Stiftelsens styrelse hade först ett sammanträde tillsammans med Förtroendenämnden. Så gemensamt fika i trevliga arkaporslinet, och så fick jag hoppa in och leda stiftelsens eget möte eftersom Lars-Henrik var borta. Lagom absurda men relevanta diskussioner som vanligt, om bland annat underhållsplanen, budgetförberedelser, koppar- respektive gjutjärnsledningar, Ragnar Frunck och sexnättersregeln. Vi var väl klara vid tiotiden och satt kvar en timme till och fikade mera sen. Litet andra kändisar tittade också in på verandan efter mötet. Bästa styrelsen som alltid.

DSC07722

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Vad är ”sexnättersregeln”? Låter skumt!

    Comment by Gösta — 2009-10-01 0:48 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^