Den här behövde jag

26 september 2009 22:42 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur, Läser | 2 kommentarer

Kunde inte låta bli att köpa Tidlösa mönster : Textilkonst från 50-talet idag när jag var in ett ärende på Lunde-Q. Jag hade sett den på Bokus tidigare i år, men den släpptes inte förrän efter min födelsedag, så det var ingen idé att önska mig den. Men nu så!

DSC07709

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Ja, den där måste man ju bara ha!

    Comment by Libby — 2009-09-27 17:42 #

  2. Klart du ska skaffa den, Libby! Har hunnit bläddra litet i den idag, och bland annat hittat mina köksgardiner. Visste sen tidigare att det var Stig Lindberg, men inte vad tyget hette och att det fanns i fler färgställningar. Ska blogga om det senare!

    Comment by Kerstin — 2009-09-27 21:54 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^