Viola Gråsten

22 september 2009 23:53 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur, Läser | 4 kommentarer

Fina nyutkomna boken om Viola Gråsten fick jag i födelsedagspresent, och här ligger den på en av mina Viola Gråsten-filtar från Tidstrands. Filten finns i många färgkombinationer, men jag tycket allra mest om de här blålila. Minns att jag hittade mina två Viola Gråsten-filtar på Myrorna på Sysslomansgatan i början av 90-talet och att jag blev överlycklig. Är inte Viola Gråsten ett fantastiskt vackert namn, förresten?

DSC07627

4 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Håller med dig att dina filtar är vackra. Jag har en i orange, men den blå är vackrare.

  Comment by Kristina Strömberg — 2009-09-23 0:36 #

 2. jag visste inte att de där filtarna var designade av henne. kul!

  jag har en kompis som precis fått en viola, attans, eftersom jag också älskar viola.

  Comment by Pernilla — 2009-09-23 17:51 #

 3. Boken verkar bra, jag har köpt den och fick den i tisdags, men har inte hunnit kolla. Jag beställde även boken Tidlösa mönster av Gisela Eronn om 50-tals-mönster i samma sväng, den hann jag bläddra i och den verkar också bra!

  Gråsten har ju tom fått ge namn till en färgskala läste jag tidigare, den sk Gråstensskalan, det står säkert i boken någonstans!

  Comment by Benny — 2009-09-24 10:24 #

 4. De gröna och de svartvita är också fina, tycker jag. Och Benny, bra att du påminde om Tidlösa mönster. Nu har jag också köpt den!

  Comment by Kerstin — 2009-09-27 10:49 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^