Telefonskräcksterapi

10 augusti 2005 13:14 | Allmänt | 2 kommentarer

Jag har alltid tyckt att det är otroligt jobbigt att ringa telefonsamtal. Inte till en kompis eller brorsan, men till myndigheter, företag och sånt där man har ett ärende som man ska presentera. Det är ju egentligen inget läskigt och svårt med det, men det tycker jag i alla fall. Så till den milda grad att jag gärna skjuter upp det och skjuter upp det. Fast jag vet att det bara blir pinsammare om man ringer i sista stund. Idag har jag i alla fall dels ringt Folksam och fixat med försäkringen, och dels till tre olika flyttfirmor och bett om offert. Det blev Uppsala stadsbudskontor. De var både billigast, mest förtroendeingivande och trevligast. Stora flyttdagen blir torsdagen den 25 augusti. För flyttfirma känns nödvändigt denna gång. Inte en gång till med alla dessa böcker i fyra trappor utan hiss. Det har vi lovat våra kompisar.

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Vi tackar för flyttfirman. Jag kan fortfarande drömma om konsum-pappkassar från er förra flytt:-) vi fyllde dem med böcker med de räckte aldirg, så vi sprang och köpte nya hela tiden, men självklart hör av er om ni behöver hjälp./Maria

    Comment by Maria Haglund — 2005-08-11 14:52 #

  2. Vi har fortfarande kvar kassarna…

    Comment by Bo — 2005-08-12 0:04 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^