Nej, jag vill gå på loppisar med dig, mamma!

30 augusti 2009 12:54 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 2 kommentarer

Under lördagseftermiddagen spenderade jag några timmar med att trampa runt på gatorna i hela Lövstalöt, en villaförort norr om Uppsala. De hade garageloppis, och flera hus på varje gata sålde faktiskt grejer. Tyvärr fanns det inte något för mig. Folk sålde mest avlagda barnkläder och leksaker, och så en del porslin och annat från de senaste decennierna som inte lockar mig. Det är möjligt att det fanns några 50- och 60-talsfynd på förmiddagen som jag missade. Barnen blev i alla fall glada över att få Spindelmannendockor.

När vi hade traskat runt ganska länge och barnen började bli trötta såg jag en lekpark och sa till Klara att hon kunde leka i den medan jag kollade loppisarna. Men det ville hon inte alls. Nej, jag vill gå på loppisar med dig, mamma! Bra tjej.

På vägen tillbaka blev det en sväng in på Antikhuset i Svista. Hittade inget jag ville ha där heller. De har mest sånt som är från tidigare decennier än vad jag är intresserad av. Men jag såg det här italienska badrumsskåpet i rätt mintgröna kulör, som jag vet att Libby på Femtiotalsjakten är ute efter. 600 kronor. Dagens tips.

DSC07442

2 kommentarer

  1. Du kan vara stolt och nöjd över att Klara är så fäst vid dig och vill göra samma saker som du. Jag har henne till låns ibland, och när du inte är med, duger morfar ganska bra, men när du finns i närheten, kan han inte konkurrera. Jag är en tillräckligt erfaren förälder för att inte bli sur över det.

    Comment by Enn Kokk — 2009-08-30 18:52 #

  2. Tack för tipset! Ska ringa och kolla måtten, om skåpet finns kvar. Men jag tror kanske att badrummet får vänta några månader, måste ta ett rum i taget, annars blir omgörningen för ofokuserad. Det där Antikhuset verkar kul, måste kollas in under hösten/vintern!

    Comment by Libby — 2009-08-31 10:48 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^