I stort sett flow

10 augusti 2005 15:02 | Allmänt | Inga kommentarer

Man får nog säga att det är övervägande flow just nu. Kiss på golvet och bråk om huruvida man ska äta cous cous eller muminkex och Oboy är petitesser i sammanhanget. Jag hade en lång lista på saker som skulle fixas idag, och den har jag betat av så mycket som står i min makt. Förutom det tidigare rapporterade om flyttfirma och försäkring har jag även bokat klipptid på måndag, fixat så att Viggo kan vara och leka hos sin kusin Sara i Rinkeby när vi kollar på Marbodalkök i Nacka och, hör och häpna, med största sannolikhet fixat dagisplats i Svartbäcken omgående. Ringde förskolechefen på nya dagiset Tuna Backar, som ligger vid min gamla högstadieskola Tunaberg. Han sa att de hade platser kvar som de behövde fylla med barn. Hallå, finns det? är det något fel med den förskolan, så att ingen vill ha sina barn där, eller? På måndag ska jag ringa direkt till någon som jag fick namnet på, så skulle det ordna sig. Måste gå förbi och kolla hur dagiset ser ut.

Och förresten åt Viggo en knäckemacka och en morot när han hade sovit middag och slutat vara monster. Så nu är vi sams. Och då fick han oboy.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^