Lillnallenmedstjärnan fanns i duplolådan

10 augusti 2005 20:44 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

Den var borta igår kväll. Viggo hittade den. Det är Viggos viktigaste gosedjur. Så här var det. Viggo fick en massa fina, smakfulla gosedjur när han var baby, men han hade inget särskilt som han måste ha. Så var vi på Mc Donalds, och Viggo fick en Care Bear i happy mealet. En turkos som höll en stjärna i handen. Supervulgo. Den älskar Viggo och måste ha när han sover. Så händer det då och då att den är borta, för den är rätt liten. Och så slets stjärnan av, och den brukar Viggo fingra på. Så när jag var på klädbytardag på Tiundaskolan när Klara var en vecka gammal hittade jag en påse med en likadan Care bear och en aprikos Care bear med blomma i handen. 5 spänn skulle de ha för den, och jag blev jätteglad. Jag var nog den enda som ville köpa, och det var pinigt att lägga fram den bland kläderna när jag skulle betala. Men nu använder Viggo den nya med stjärnan kvar, men om vi inte hittar den när han ska sova går det bra med de andra. Som ni ser är den rätt skitig. Vi tvättar den ofta, men den blir inte riktigt ren.

Lillnallen

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^