Dagens kopp: Grön Emma från Gustavsberg

26 augusti 2009 6:56 | Allmänt, Bilder, Dagens kopp, Formgivning och arkitektur | 2 kommentarer

En syster till den bruna varianten av Emma kommer här, en grön Emmakaffekopp. Hittade den också på hyllan med udda kaffekoppar utan fat på Söders antik & kuriosa. Jag tycker nästan att den gröna är finare än den bruna. Ni kan läsa mer om Emma och se hur den bruna dekoren ser ut här, där jag skriver om en tekopp ur min systers köksskåp.

DSC07372

2 kommentarer

  1. Oj vilken rolig och trevlig blogg som jag aldrig sett förut! Hit kommer jag igen, men ska redan nu försöka hinna bläddra bakåt en bit…

    Comment by essko — 2009-08-26 8:57 #

  2. Tack och välkommen!

    Comment by Kerstin — 2009-08-26 9:09 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^