Igår blev det inget bloggande

12 augusti 2005 8:43 | Allmänt | Inga kommentarer

Det var fullt upp hela tiden. Först lämnade jag på dagis. Där sa Anna-Kari att hon pratat med förskolechefen om möjligheten att Viggo skulle kunna få gå 7.45-15.15 två dagar i veckan när vi har flyttat, men det blev blankt nej. 8-13 tre dagar i veckan kunde hon gå med på. Men troligen får vi ju dagis i Svartbäcken, så då spelar det ju ingen roll att den förskolechefen är helt osmidig. Och så träffade jag Henrik, som lämnade Jesper och Martin på dagis. Vi hade inte setts på hela sommaren, så vi pratade litet om huset. Sedan gick jag ned på stan med Klara och klarade av några ärenden, och skyndade mig hem till klockan 12, eftersom flyttfirman skulle lämna kartonger mellan 12 och 13.30. Men de kom inte, så jag var tvungen att gå och hämta på dagis. När vi hade varit i Vasaparken en liten stund började det regna massor, så då fick vi gå hem utan ordentliga regnkläder. Flyttfirman hade varit och lämnat kartongerna utanför dörren. 80 stycken. Vi får se om det räcker. Hemma somnade så klart trötte Viggo när jag ammade Klara. När Bo kom hem åkte han och Viggo till Bauhaus och kollade sandlådor och grillar. Det är prioritet ett när vi får tillträde till huset. Medan de var borta stekte jag plättar och pannkakor. Med en lagg vardera på spisen blir det väldigt effektivt. Kvällen blev lååång och jobbig. Båda kidsen somnade efter tio på kvällen. Och Viggo är verkligen jobbig när han vägrar att somna. Suck. Sedan tittade jag på Drömmarnas tid och somnade i soffan. Vaknade där fyra på morgonen och gick och lade mig i sängen.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^