Om ni undrar hur jag har haft det första dagen på nya jobbet

20 augusti 2009 0:17 | Allmänt, Bilder | 4 kommentarer

Mycket bra! För hur bra känns det inte när man vet att det ligger en ny dator och iphone och väntar på mig, när en kollega twittrar i jobbets namn och hälsar välkommen klockan sex på morgonen första dagen, när en annan kollega, som jag bara hälsat på en gång i våras, glatt skuttar fram för att hälsa mig välkommen när jag kommer dit? Och då menar jag verkligen glädjeskutt. På förmiddagen fick jag en bra genomgång om Forum av min chef. Eftermiddagen ägnade jag åt att komma igång med nya datorn och iphonen och att läsa dokument för att få mer överblick över jobbet. Trevliga kollegor, en spännande höst framför mig med roliga arbetsuppgifter, pentryt där jag kan göra te alldeles mittemot mitt rum och finfin utsikt genom fönstret. Adressen är Hantverkargatan 3, men det är alldeles ut mot Norr Mälarstrand. Att det dessutom bara tog mig 7 minuter att promenera från jobbet till tåget på höga klackar gjorde ju inget, och solen sken. Det känns rätt och bra helt enkelt.

DSC07300

DSC07309

DSC07308

4 kommentarer

 1. du verkar ha det bra på nya jobbet! kul! men du saknar väl dina gamla kollegor?

  Comment by Pernila — 2009-08-20 10:46 #

 2. Klart att jag saknar dig och Lydia! Kram!

  Comment by Kerstin — 2009-08-20 10:54 #

 3. Så roligt! Grattis och lycka till!

  Comment by Birgitta Dahl — 2009-08-20 12:28 #

 4. Rätt åt dej!

  Comment by Åsa — 2009-08-20 19:41 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^