Jag fick visst inte hjälpa till att bygga lego

18 augusti 2009 22:43 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Första dagen som Viggo tog sitt kåvepenin och han tyckte att det var så fruktansvärt vidrigt, lovade jag honom att när femdagarskuren var avslutad skulle han få en Lego Star Wars-byggsats som han fick välja själv. Det hjälpte faktiskt att tänka på, och i eftermiddags när vi kom hem föreslog Viggo att han inte skulle vänta till kvällen att dricka sista dosen, utan dricka den med en gång, så han hann bygga skeppet. Det tyckte jag var en bra idé, så det gjorde vi. Fast jag hade trott att jag skulle få hjälpa till rätt mycket, men det behövdes bara ett par gånger med att klämma fast något knepigt. Och han fattade allt i beskrivningen utan hjälp och missade ingenting. Vid åtta på kvällen var han klar med bygget. Åh, så nöjd han var. Jag hade nog sett fram emot att få bygga mera jag också, men det var så klart roligt att se Viggo klara allting själv. Om ni undrar vilket skepp det är så är det en Hyene Droid Bomber.

DSC07284

DSC07285

DSC07289

DSC07293

DSC07298

1 kommentar

  1. Bravo Viggo! Bra gjort att bygga en sådan komplicerad farkost. Det märks att du är skolpojke nu och kan bygga själv.

    Comment by Kristina Strömberg — 2009-08-18 23:01 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^