Slut på sommarlovet

18 augusti 2009 0:14 | Allmänt, Trädgård | 1 kommentar

Hemma på Kadettgatan igen sedan igår. Sista dagen på barnens sommarlov var det idag och jag har planterat tomatplantorna som jag fick i Öregrund, som mamma hade dragit upp från frö i sitt växthus och som sen har stått ute på friland. Chocolate Cherry och Tigrella. Och så har jag frostat av kyl och frys. Det är så skönt att göra rent, slänga sånt som är gammalt och ställa in allt i ordning igen.

Imorgon börjar Viggo första klass på Domarringen. Inte så stor skillnad mot förskoleklassen. Samma ungar. Samma korridor. Samma fritids och fritidspersonal. Och Klara börjar på dagis igen efter sommarlovet. Vi tar mjukstart på vardagen har jag tänkt, så jag hämtar dem efter att skoldelen är slut vid ett.

Men på onsdag, då ni, då börjar jag nya jobbet!

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Vi önskar Viggo lycka till med skolstarten och dig lycka till med nya jobbet! Hoppas det känns bra och lagom spännande för er båda och för Klara att komma tillbaka till dagis. Är det hennes tur med förskoleklass nästa höst?

    Comment by Kristina Strömberg — 2009-08-18 12:49 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^