Loftgångar

12 augusti 2005 21:19 | Allmänt, Formgivning och arkitektur | 1 kommentar

När jag ändå är inne på arkitektur måste jag spy litet galla över loftgångar. Det har jag aldrig förstått mig på. Det är bara fult och läskigt att folk kan gå förbi utanför fönstren och titta in. Bort!

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Tittar lite på dina äldsta inlägg och måste kommentera angående loftgångshus. Jag bor i ett sådant nu och det är faktiskt helt värdelöst! Det är visserligen bara köket som vetter åt den sidan, men där har jag alltid persiennerna nedrullade. Det är lite läskigt om man sitter hemma vid köksbordet och plötsligt går någon okänd människa förbi en halvmeter bort. Men det är väl billigt att bygga så.

    Comment by form55 — 2011-08-13 21:11 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^