Cykelutflykt till Gräsö

16 augusti 2009 0:46 | Allmänt, Bilder | Kommentering avstängd

Medan Viggo vilade efter att ha fått sin första dos kåvepenin i fredags tog jag cykeln, satte Klara i barnsadeln och packade badkläder, Guldus och mandelkubb i cykelkärran. Vi tog färjan över till Gräsö och cyklade norrut. Jag hade förhoppningar om att hitta loppisar och fylla kärran med fynd, men inte en enda loppis såg jag. Fint var det så klart på Gräsö ändå. Solen sken och vi såg hästar, kossor, får, tuppar och höns. En bit norr om Klockarboda hittade vi en fin liten badvik med både klippor och naturlig sandstrand med långgrund sandig botten. När vi kom var det en annan barnfamilj där, men de var på väg att gå. Sen var vi helt ensamma. Härligt!

DSC07171

DSC07172

DSC07177

DSC07179

DSC07180

DSC07181

DSC07186

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^