Trolldryck

14 augusti 2009 14:16 | Allmänt | 1 kommentar

Ringde till vårdcentralen här i Öregrund i morse och fick en tid hos doktorn för Viggo klockan 11. Det är inte så långt dit, men för långt för Viggo att gå när han är medtagen av feber och öronvärk. I natt var han alldeles skakig när han vaknade. Tur att jag hade cykeln och cykelkärran med. Doktorn var toppen med barn och resonabel och skrev ut en 5-dagarskur kåvepenin. Jag blandade ut medicinen med pepsi, som Viggo fick dricka med sugrör. Och så skojade vi om att Lord Voldemort hade trollat så att Viggo fick ont i örat, och att medicin- och pepsiblandningen var en trolldryck som häver förtrollningen. Det går trögt, men det går i. Skönt. Nu kommer Viggo vara bra till skolstarten på tisdag.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Vi håller tummarna att det örononda försvinner snabbt. Vore tråkigt om han missar skolstarten. Hälsa honom!

    Comment by Kristina Strömberg — 2009-08-14 15:12 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^