Kalv på grönbete

15 augusti 2005 11:52 | Allmänt | Inga kommentarer

Idag har jag cyklat första gången sedan förra hösten. Vilken frihetskänsla! Jag skulle klippa mig, och Bo var hemma med Klara. Bakdäcket var det rätt dåligt med luft i, så jag tog vägen förbi Leffes cykel och pumpade. Härligt väder var det också. Precis innan jag skulle sticka hemifrån bajsade Klara på mina jeans, så jag fick byta och sätta på mig en kort kjol. Det kändes underbart somrigt att cykla i solskenet!

Det var en kille som klippte mig den här gången. Kom på att jag aldrig har blivit klippt av en kille förut. Han var bättre än den tjej som brukar klippa mig i alla fall. Ska se till att det är han som klipper mig i fortsättningen.

Jag var borta 1 1/2 timme ungefär. Första timmen var Klara nöjd, men sedan hade hon skrikit. Min livegenskap minskar för varje dag. När hon hade kolik var det bara jag som dög hela tiden.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^