Vad vi hittade mera

10 augusti 2009 23:05 | Allmänt, Bilder, Läser | 1 kommentar

Eftersom Viggo läser så bra nu dröjer det nog inte länge innan han vill läsa litet längre böcker själv. Bilderböcker med ganska mycket text läser han med bra flyt nu. Jag vet inte om ni riktigt kan föreställa er hur mycket böcker det finns i den här familjen eftersom mina föräldrar älskar böcker och eftersom pappa under större delen av min uppväxt var recensent. Jag fick sådana mängder av barn- och ungdomsböcker. En hel del finns fortfarande på vinden här i Öregrund, och så hämtar jag hem allteftersom det blir aktuellt för Viggo och Klara. Nu plockade jag ner massor av läsa lätt-böcker. Hans Peterson, Enid Blytons Hemliga 7:an-serie, Radiodetektiverna, Kerstin Thorvall, Edith Unnerstad och en hel del annat. Gunnel Lindes Osynliga klubben och hönshusbåten minns jag att jag vann i en tävling på Tunabergsbiblioteket.

DSC07064

DSC07065

DSC07066

DSC07067

DSC07068

DSC07069

1 kommentar

  1. Här finns många böcke som jag har recenserat. Hans Petersons böcker om Simon minns jag fortfarande som mycket läsvärda.

    Comment by Enn Kokk — 2009-08-11 9:23 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^