Vad man kan hitta på en vind

10 augusti 2009 22:52 | Allmänt, Bilder | Kommentering avstängd

Om man är 4 år och snart 7 år, då är det ett äventyr att gå upp på mormors och morfars vind. Det är ganska spännande att gå upp på vinden om man är snart 40 också. Jag visste vad jag letade efter. Mera av mina gamla kläder som Klara kan ha. Det mesta har mamma sytt. Klara blev kanske mest förtjust i underklänningen och nattlinnet i syntet från 60-talet, men dem har mamma inte sytt. Hon ville ha dem på sig som klänning ute när vi skulle gå till skogen. Det fick hon inte, för de skulle nog gå sönder då, men just nu sover hon i underklänningen. Och träskorna! Som jag älskade dem. Som Klara älskade dem så fort hon såg dem!

DSC07063

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^