Hur ska vi hinna?

20 augusti 2005 7:18 | Allmänt, Huset | Inga kommentarer

Litet snabblogg bara, mest som ett SOS. Nu är det verkligen galet mycket att fixa, och kort tid till riktiga flytten. Vi har tagit över en del möbler och ganska mycket husgeråd och porslin eftersom vi är där hela dagarna. Telefonabonnemanget är också överflyttat. Och igår köpte vi kyl och frys, färg och golv. Viggos kusin Sara var hos oss och tog hand om Viggo. Sara och hennes morfar Bengt var våra första gäster. Bengt kom med litet tips. Sara och Viggo hade det jättekul hela dagen. Han fick sova middag litet för att orka. På sena eftermiddagen skjutsade Bo Sara till bussen, så att hon skulle kunna åka tillbaka till Bengt och Inger i Storvreta, men efter ett tag kom Bengt som trodde att han skulle hämta henne. Det blir litet tokigt när man inte har telefonkatalog eller Internetuppkoppling så att man kan ringa och kommunicera ordentligt. Bengt skulle skriva upp mitt mobilnummer, så att han har det till en annan gång, och skrev det på sin arm. Jag frågade om han ofta brukade skriva upp tjejers mobilnummer på armen, för det är ju litet komiskt med personer som tro det eller ej har passerat 70-strecket och skriver upp saker på armen. Men han brukade göra det. Bo och hans bror Per var och hämtade kyl och frys, och så kom Annika, Annika och Dante och vi grillade. Bo åkte hem och lade Viggo, men jag var kvar och drack te med gästerna. När de hade gått fick jag Klara att somna, och så plockade och fixade jag litet innan jag promenerade hem vid 23-tiden. Då åkte Bo dit och installerade kyl och frys, och han kom hem tre-fyra någon gång. I natt ska jag nog sova över i huset med Klara, så att jag hinner jobba sent med målning. Hoppas hinna två strykningar i sovrummet, och en sista i morgon bitti. Hoppas en strykning grundfärg och två färglager på det räcker på väven. Vi vill hinna åtminstone måla väggar och lägga golv i vårt sovrum och Viggos rum, och gärna måla i vardagsrummet också innan flytten på torsdag. Och så ska vi ju packa i lägenheten också. Utan barn vore det en baggis, men nu har vi ju våra fina men tidskrävande ungar. Resten får vi göra när vi bor där på riktigt. Så snälla alla vänner och familj; kom och hjälp. Antingen att vara med Viggo, eller hjälpa till att måla och lägga golv. Vi lovar att bjuda på god mat och fika!

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^