Packar

20 augusti 2005 8:30 | Allmänt, Huset | Inga kommentarer

Går här och packar och försöker få Bo att vakna så att vi kan åka till huset nån gång. Packar smutstvätt också, så kan vi tvätta i vår stora tvättstuga. För varför ska vi tvätta här, där vi måste dra ut tvättmaskinen på köksgolvet och byta från diskmaskinsslangen till tvättmaskinsslangen. Och hänga tvätten på tork över hela lägenheten. Och tänk vad underbart det är med en stor diskmaskin i stället för bänkdiskmaskinen som vi har här. Den rymmer ju hur mycket som helst!

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^