Men loppisarna då?

31 juli 2009 22:42 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 2 kommentarer

I natt satt jag och gjorde en ambitiös karta i Google Maps över loppisar som jag fått tips om, främst från Benny med Porslinsbloggen. Jag lade in något intressant kafé också. Jag förstod i och för sig redan från början att vi inte skulle hinna med allt, men det blev faktiskt mycket mindre än jag tänkt. Mest i och kring Gävle. Sen kom insikten om att det ju tar rätt lång tid vid varje ställe när barnen ska med, även om det faktiskt funkar bra att ha dem med inne på loppisarna, och att det var bråttom till Leksand innan museet skulle stänga. Så i Dalarna blev det bara en loppis, men inte vilken loppis som helst. Det var nämligen så att Porslinsbloggen-Benny hade ordnat loppis hemma i sin trädgård i Falun, och han hade plockat undan några saker åt mig. Jag fick också komma in och se hans imponerande samling av främst Gefle-porslin. Fantastiskt! Barnen var rätt less vid det laget, och Klara hängde och klängde i mig, men jag fick mig en trevlig pratstund.

Mest grämer jag mig över att jag inte hann till Tulavippan, men det får väl bli fler loppisturer till Dalarna. Min loppiskarta hittar ni i alla fall här. Jag har tänkt lägga in loppisar från andra delar av landet också, och bra och trevliga konditorier och sådana trevligheter.

Så vad blev det då? Jo, det här. Kopparna som Benny hade lagt undan åt mig ska jag blogga mera om imorgon eller så.

DSC06847

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Ja, det var trevligt att ni hann stanna för ett litet besök! Jag glömde ju fråga om vad du tyckte om utställningen, och berätta att vi var där för några dagar sen, med ungefär samma åsikt om innehållet, inte fick man direkt nån bild av hennes hela produktion…jag tog också några bilder och fick lite mer info med mig hem, lyckades övertala personalen att kopiera produktbladen som fanns i utställningsrummet… mycket var helt nytt för mig!

    Det enda Picknick jag har är en liten grön bytta, sen har jag även en sån tvådelad My Garden-skål som jag hittade på Myrorna, verkligen fin! Jag ska ta mig i kragen och ringa Marianne, hon bor ju bara 2 km från mig…kan bli en spännande pratstund!

    Comment by Benny — 2009-08-01 0:00 #

  2. Jag köpte utställningskatalogen som jag inte hunnit läsa än. Hoppas få lära mig något nytt där. Du får rapportera när du har ringt Marianne. Spännande!

    Comment by Kerstin — 2009-08-01 0:26 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^