Kanske inte värt att åka till Leksand för

31 juli 2009 22:05 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | Inga kommentarer

Marianne Westman-utställningen var litet av en besvikelse faktiskt. Ett litet rum med ganska få objekt och mycket litet utställningstext. Inte riktigt värt att åka till Leksand för faktiskt. Om man inte kan mycket om hennes arbete sedan tidigare tror jag inte att man riktigt får en bild av henne genom utställningen. Och kan man bara litet om den tidens porslinsformgivning och om henne så var det inget nytt. Inte faktamässigt, och det som visades kan man gå in i någon av de välsorterade antikaffärerna på Upplandsgatan och hitta, alltihop. Nån gång när jag har råd ska jag köpa de fina karotterna i Picknick-serien, särskilt den med sockerärtor på, och härliga mattallrikarna med fiskar på ur My garden.

DSC06835

DSC06837

DSC06838

DSC06839

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^